+31 6 53176265 info@arti-flora.com

Interieur beplanting Arti- Flora

Interieur beplanting is niet weg te denken bij de aankleding van een woning, hotel, kantoor of bedrijfspand.

Wij maken het verschil

Naast dat interieurbeplanting uw ruimte een stuk gezelliger maakt, draagt het ook bij aan een goed klimaat binnen. TNO heeft dit via diverse rapporten onderzocht en de meerwaarde is dan ook ruimschoots bewezen. Er ontstaat meer zuurstof, slechte stoffen worden afgebroken en gezuiverd, de luchtvochtigheid verbeterd, fysieke klachten nemen af én daardoor wordt dus ook het ziekteverzuim en uitval gereduceerd!

Interieur beplanting voor particulieren en bedrijven

Ieder jaar richten wij tientallen woningen, hotels en kantoren in met interieurbeplanting. wij komen bij bedrijf of particulier thuis om nog gerichter te werk te gaan.  We stemmen de wensen af, het budget en spreken het tijdspad door.

De ontwikkelingen hebben wij op de voet gevolgd en zijn ook vaak hierbij betrokken geweest. Wij komen graag met u in contact om door te praten over interieurbeplanting. Vul uw gegevens elders op deze pagina in en we nemen spoedig contact met u op voor een vrijblijvend gesprek.

Buitenbeplanting

Naast het groen binnen, zijn wij ook gespecialiseerd in het groen buiten. We zorgen ervoor dat beiden op elkaar aansluiten.  Dit komt ten goede aan de algehele uitstraling van het pand, zowel interieur als exterieur.

U kunt voor de volgende zaken met betrekking tot buitengroen bij ons terecht:

  • Het aankleden van een entree, bedrijfs- of binnentuin of terras
  • De aanleg van een tuin
  • Het onderhoud van uw (bedrijfs)tuin

Daarnaast is het ook mogelijk om de buitenbeplanting door ons te laten onderhouden. Wij zorgen er dan voor dat deze het jaar rond altijd voorzien zijn van water, meststoffen en onderhoud. Met name in de zomer(vakantie) wanneer de buitenbeplanting vaak wekelijks water nodig heeft, is dit een ideale oplossing zodat de beplanting niet verdroogd.

Buitengroen

Beplanting op een terras of binnentuin geven extra cachet aan de uitstraling van uw bedrijfspand of woning. Er wordt een vriendelijker en huiselijker gevoel gecreëerd.

Een terras of binnentuin aankleden met stijlvolle buitenbeplanting is van grote meerwaarde. Het hele jaar rond kunt u profiteren van mooie terrasbeplanting in verschillende soorten, vorstbestendige potten en plantenbakken.

Niet alleen óp het terras maar ook vanuit binnen zult u ruimschoots genieten van extra (buiten)groen.

Wilt u een vrijblijvend voorstel ontvangen voor terrasbeplanting, interieur beplanting of het aanleggen van een nieuwe tuin, Particulier of zakelijk? Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen