+31 6 53176265 info@arti-flora.com

Hoveniersbedrijf Arti- Flora

Hoveniersbedrijf Arti-Flora helpt u uw droomtuin te verwezenlijken en te onderhouden. Onze diensten bestaan uit het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin. En niet alleen het onderhoud van de tuinen die we zelf hebben aangelegd, maar ook juist uw huidige tuin. Wij werken ook voor de zakelijke markt. Het groen in en rond uw bedrijfspand verdient ook een goede verzorging. Het hoort bij die o zo belangrijke eerste indruk die een potentiële klant van uw bedrijf krijgt.

tuinontwerp

De eerste fase voor een nieuwe tuin is het maken van een ontwerp.  Zonder ontwerp kan een aannemer geen huis bouwen. Daar moet eerst een architect aan te pas komen. Dit geldt ook voor de aanleg van een tuin. Je kunt niet zomaar in het wilde weg van start gaan en maar wat improviseren. Dan ontstaat een onsamenhangend geheel, waar elk natuurlijk evenwicht zoek is. Een goed ontworpen en ingerichte tuin is de basis voor jaren lang tuinplezier.
Heeft u al duidelijke plannen met uw tuin? Of zoekt u nog naar ideeën die uw tuin omtoveren in een oase van rust?
Voordat we aan de slag gaan, verdiepen we ons eerst in uw beeld van een mooie tuin. Aan de hand van uw wensen en onze kennis ontwerpen we een tuinplan.

tuinaanleg

Bij de aanleg van de tuin komt het ontwerp tot leven. Aanleg kan van toepassing zijn op een ( deel van de ) nieuwe tuin, maar ook renovatie van een oude tuin of het inpassen van nieuwe elementen in een bestaande tuin behoren tot de mogelijkheden. Gedegen grondwerk is de basis voor een mooie tuin. Sierbestrating, vijvers of zichtelementen van levend groen, hout, natuursteen of gemetseld worden door onze medewerkers op vakkundige wijze vervaardigd. De beplanting eventueel verrijkt met beregening en verlichting vormt de kroon op het werk.
Natuurlijk is het ook mogelijk om de uitvoering van de tuinaanleg samen met ons te doen.

tuinonderhoud

Een tuin is constant in beweging, planten blijven groeien en seizoenen wisselen af. Uw tuin leeft en heeft vakkundige zorg nodig. Sommige mensen geven de voorkeur aan het zelf onderhouden van hun tuin. Het geeft rust, voldoening en ontspanning.  Als u alleen wilt genieten van uw tuin, kunt u het onderhoud helemaal uitbesteden. Ook bij de meeste kantoren komen we weinig ondernemers tegen die zelf de tuin netjes en verzorgd houden.
Allemaal redenen om het onderhoud van uw tuin onder te brengen bij Hoveniersbedrijf Arti-Flora. Het maakt niet uit of u slechts een deel van de werkzaamheden wilt uitbesteden, zoals de voor en najaarsbeurten, of het gehele onderhoud. Wilt u incidenteel uw tuin helemaal op orde gemaakt hebben, dan doen wij dat graag voor u. En voor de particulier en ondernemer die dat wil, werken we met een onderhoudscontract. Wij komen en gaan precies op de momenten, dat het nodig is. U heeft er verder geen omkijken meer naar.

Ook voor het verwijderen of verzorgen van uw bomen kunt u bij ons terecht. Wij beschikken over de juiste kennis en materialen om uw bomen op vakkundige wijze te snoeien of te verwijderen

Buitenbeplanting

Beplanting op een terras of binnentuin geven extra cachet aan de uitstraling van uw bedrijfspand of woning. Er wordt een vriendelijker en huiselijker gevoel gecreëerd.

Een terras of binnentuin aankleden met stijlvolle buitenbeplanting is van grote meerwaarde. Het hele jaar rond kunt u profiteren van mooie terrasbeplanting in verschillende soorten, vorstbestendige potten en plantenbakken.

Niet alleen óp het terras maar ook vanuit binnen zult u ruimschoots genieten van extra (buiten)groen.

Wilt u een vrijblijvend voorstel ontvangen voor terrasbeplanting, interieur beplanting of het aanleggen van een nieuwe tuin, Particulier of zakelijk? Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen